JULIANA DRIVHUS

Drivhus i haven giver et dejligt sted til at dyrke egne afgrøder, nyde sin kaffe og forlænge sommeren. Den største producent er Juliana drivhuse.

Juliana har over 50 års erfaring med at producerer drivhuse der passer til det nordiske klima og samtidig i det velkendte, nordiske design.

Modellerne fra Juliana er modstandsdygtige mod både det varme vejr med sol om sommeren, som det mere hårde klima med regn, frost og sne. Samtidig implenterer Juliana innovative løsninger og detaljer til at gøre livet nemmere for dig som drivhus bruger.

Find de populære drivhuse hos Davidsenshop

Hvem er Juliana

Juliana står for produktion at drivhusmærkerne Juliana, Halls og Gabriel Ash. Med køb af flere anerkendte mærker, har Juliana vokset sig til at være den største producent af hobby drivhuse i Europa.

Juliana Drivhuse A/S blev grundlagt tilbage i 1963, hvor Mogens A. Stærmose startede ud med at producerer indendørs tørrestativer. Sidenhen blev der udviklet paraply tørrestativer i aluminium til udendørs brug.

I takt med at der blev importeret hobbydrivhuse til Danmark, begyndte Mogens A. Stærmose produktion af drivhuse i aluminium. Forretningen voksede sig stor i takt med at eksporten blev udvidet. Produktionen foregår på Fyn og du kan købe både de prisvenlige mærker som mere eksklusive produkter i høje prisklasser.

Halls drivhuse

Juliana opkøbte Halls mærket og det engelske mærke er i dag en af de bedst sælgende både i Danmark som udlandet.

find det rigtige glas til dit drivhus

Hvorfor vælge Juliana?

Juliana drivhuse er ikke billige, og prisen er nok den største ulempe. Men du får dog høj kvalitet til prisen i både design, holdbarhed og brug.

Du skal købe Juliana hvis du ønsker flot design, kvalitet og anvendelse. Design er stilrent og tidløs, hvor mange modeller har mulighed for at vælge forskellige glastyper og farver.

Kvaliteten er høj, hvad end du vælger det store orangeri som det helt lille altan drivhus. Et drivhus fra Juliana er nem at anvende både på altanen som i haven.

Der kan tilkøbes forskellig tilbehør, der gør indretning og arbejde nemmere. Vandingssystemer, automatiske vinduesåbnere og ventilation sikrer bedste betingelser for planterne. Mens indretningen kan klares med forskellige hyldesystemer og møbler.

Hvis du bare er vild med at dyrke dine afgrøder fra forspiring til høstning, kan du sagtens finde billige løsninger i både de store som små drivhuse. Hvor ulempen kan være dårligere holdbarhed.

Fundament

Stålfundament i et Juliana drivhus har et lavt dørtrin. Derved slipper du og andre for at falde over dørtrinnet, og samtidig er det nemt at f.eks. køre trillebør ind og ud af drivhuset.

Juliana orangeri

Et orangeri var oprindelig et sted hvor planterne kunne overleve gennem vinteren. Men i dag er et orangeri mere en oase af frirum i haven med plads til både planter og mennesker. Et populært valg i mange danske haver, hvor der slappes af med en bog, meditation eller hygge med andre.

fritstående drivhus til haven

Modeller fra Juliana

Du kan vælge mellem en række forskellige modeller, der kan købes i forskellige farver og størrelser.

Juliana Premium

Premium serien er det klassiske drivhus, der også er den bedst sælgende serie. Du får et klassisk drivhus i høj kvalitet og med god plads til at lade afgrøderne vokse i vejret. Drivhuset har tagvinduer, tagrender og nedløbsrør.

Du kan købe Premium drivhuse i 8,8 m2, 10,9 m2 og 13 m2 størrelser – Se modellen hos Davidsenshop her

Juliana Compact

Compact er til dig der ønsker et mindre drivhus i den klassiske type. På midten er der 2,26 meter i højden og sidehøjde er 1,52 meter, så der er fint plads til at arbejde med frugt, grøntsager og krydderurter.

Compact bygger på Premium og Gartner modeller med samme profilsystem. Serien kan købes i antracitgrå/sort eller alu/sort farver. Og helt ligesom med de andre serier, kan du vælge mellem beklædning af almindelige glas, 3 mm hærdet glas eller 10 mm polycarbonat.

Compact har en enkelt stalddør og kan købes i 5,0 m2, 6,6 m2 og 8,2 m2.

Juliana Gartner

Gartner modellen er et stort drivhus til dig der vil dyrke mange afgrøder. Midten har en højde på 2,87 meter og der er dobbeltdøre til let indgang med trillebør og andet.

Du kan købe Juliana Gartner i 16,2 m2, 18,8 m2 og 21,4 m2 størrelser – Find Gartner hos Davidsenshop her

Juliana Oase

Oase er rummeligt drivhus med højt til luftet via hældning og plads til afslapning. Modellen giver mange muligheder for både ophold med borde og stole, som plads til dyrkning af grøntsager, druer i klaser eller blomster i krukker.

Du kan købe Juliana Oase drivhuset i 8,8 og 13,5 m2 størrelser.

Juliana Grand Oase

Grand Oase er den samme model som standard Oase drivhuset, men dog større. For du kan købe Grand Oase i 132,0 m2 og 18,8 m2 størrelser. Her kan du også købe begge størrelser i en murmodel.

Juliana Grand Oase er til dig der, elsker at dyrke mange forskellige ting, eller måske også vil bruge drivhuset til at slappe af med frokostbord gennem hele sommeren og ud på efteråret.

Der er to stalddøre placeret i husets langside frem for i gavlen som på Oase.

Juliana Veranda vægdrivhus

Veranda serien er Julianas vægdrivhus serie der giver mulighed for at bruge pladsen bedst muligt. Serien er i samme materialer, design og høje kvalitet til at modstå vejr og vind.

Der er dobbelte stalddøre i fronten der giver en nem adgang. Serien er med 10 mm perlehvid polycarbonat i tag og 3 mm sikkerhedsglas i siderne. Ventilation klares med sidevindue der kan åbnes.

Du kan købe Juliana Veranda i 4,4 m2, 6,6 m2 og 12,9 m2 størrelser.

Juliana Urban

Urban serien er mindre drivhuse der er designet til terrasse, balkon og som altan drivhus. Urban er i tidløs og stilrent design med sortlakerede profiler der tager sig godt ud op ad muren eller fritstående.

Serien dækker over Juliana City Greenhouse, vertikal og balcony modellerne. Greenhouse og vertikal er beregnet til at stå op ad en mur eller som fritstående. Greenhouse kan ligne et højt skab, hvor Juliana Vertical er halv størrelse med arbejdsbord/plads øverst som en reol.

Balcony er et ”lille skab” der kan hænge på balkonen. Balcony er et lille og stilfuldt drivhus til mindre planter Find Urbana hos Davidsenshop her

Juliana Orangeri

Orangeri med areal størrelse på 15,2 m2 der kan give en dejlig oase i haven. Du kan bruge orangeriet både som klassisk drivhus, men samtidig også nyde udelivet med havemøbler, en bog og kaffen i orangeriet.

Juliana Orangeri kan købes i grå/sort eller alu/sort farver – Find hos Davidsenshop her

køb de klassiske drivhuse til haven

Drivhusglas

Juliana drivhuse byder på valgmulighed mellem hærdet glas eller polycarbonat glas. Materialerne giver bedre holdbarhed i forhold til almindelig glas, der nemt kan splintre.

Polycarbonat holder godt på varmen og er et brugsikker materiale. Der er dog dårligere lysindfald end med glas. Så gør op med dig selv, om solen stråler midt på dagen, for det giver dårlige betingelser for planterne.

Juliana tilbehør

Juliana er innovativ og byder på en række smarte ting til at gøre havearbejdet nemmere. Du kan købe tilbehør som rullegardiner, skyggenet, solar led-lampe, potteholder, vinduesåbner, regnvandsopsamler, hylder, drivhusvarmer, jalousivindue, integrerede hylder eller lamelbord og endda en integreret tabletholder så du kan følge med, mens du arbejder.

Fundament

Til alle fritstående Juliana drivhuse kan du tilkøbe et tilrådeligt fundament. Du kan vælge andre løsninger, men det er dog en god investering med fundament der passer til modellen.