ELMHOLM DRIVHUS

Elmholm drivhuse er produceret eller importeret af Davidsen Tømmerhandel A/S med hovedkontor i Kolding. Brandet Elmholm er drivhuse der kan købes til gode priser i en god kvalitet.

Du kan købe Elmholm i tre serier; Økoline, Standard og Exclusive.

køb et godt billigt drivhus til haven

Elmholm Økoline drivhuse

Økoline serien er de billigste drivhuse i mindre størrelser, som er velegnet til begyndere. Serien byder på vægdrivhuse og klassiske drivhuse i små størrelser.

Det klassiske drivhus kan købes i 4,83 m2 eller 9,5 m2 størrelse.

Det lille drivhus leveres med 4 mm polycarbonatplader og aluprofiler i kraftig materiale.

Den store fritstående drivhus har tagruder i hærdet glas og almindelig glas i gavl- og sideruder.

Økoline vægdrivhuset har arealstørrelse på 1,2 m2 og kan købes i alu eller antracit farver. Modellen i alu kan købes med både almindelige som klare polycarbonatplader til vinduer. Mens antracit drivhuset leveres med klare polycarbonatplader.

Elmholm Standard

Standard serien har en højere pris, kvalitet og ekstra plads, end du får med Økoline. Du kan købe Standard drivhus i to forskellige størrelser; 9,75 m2 og 11,66 m2. Prisen for Elmholm Standard ligger omkring 10 – 12.000 kr. afhængig af størrelsen.

Standard drivhuset kan købes i alu og antracit farver. Huset har 4 vinduer til god ventilation og 3 mm. hærdet glas i hele baner. Der er standard dobbeltdøre i gavlen, så du nemt kan køre trillebør ind og ud af drivhuset.

Drivhuset leveret med galvaniseret stål fundament der skal bestøbes med stolpebeton eller betonrør.

Elmholm Exclusive

Exclusive er drivhus serien der byder på topklasse. Serien byder på Exclusive vægdrivhus på 13,1 m2. Et Exclusive orangeri på 17,65 og det klassiske drivhus findes i 3 størrelser af 9,01 m2, 13 m2 og 17,59 m2 størrelser.

Prisen er dobbelt så høj som Standard serien. Her får du en højere kvalitet i materialer med kraftige aluprofiler og generelt består serien af de store størrelser i drivhuse.

Fundament er fremstillet i vedligeholdesesfrit, galvaniseret stål. Vinduer er fremstillet i 4 mm. hærdet glas til bedre holdbarhed mod blæsevejr.

Serien byder på små lækre detajler som hængslede dobbeltdøre med lås.

find det rigtige glas til dit drivhus

Glas eller polycarbonat?

Helt ligesom med Juliana eller andet drivhus, så skal man vælge mellem polycarbonat eller glas.

Glas er det billigste materiale og giver et godt lysindfald i forhold til polycarbonat. Glas er også nemmere at gøre rent. Men glas er ikke slagfast og kan nemt splintre ved hård blæst. Og glaskår er farlig for både mennesker og dyr.

Hærdet glas er et dyrere materiale, men det hærdet glas er mere robust og bedre til at modstå vind og vejr.

I forhold til at dyrke afgrøder, kan glas være en ulempe hvis ikke der er god ventilation i drivhuset.

Polycarbonat har dårligere lysindfald end glas. Men i forhold til at dyrke grøntsager kan det være en fordel, da drivhuset ikke vil blive varmet op på samme måde med chance for at svitse afgrøderne.

Polycarbonat har en god isoleringsevne der holder på varmen. Samtidig er det robust materiale der er slagfast.

Alu eller antracit?

Elmholm kan købes i alu eller antracit. Antracit giver et mere elegant udtryk, da aluprofiler er med kraftig 2 komponent maling. Prisen er dog højere end med almindelige aluprofiler i det klassiske udtryk.

Tilbehør

Hvis du give bedste betingelser for dine tomater, agurker, chili, krydderurter og andre planter, skal du tage højde for varmen i forhold til ventilation. Skyggegardiner og skyggepasta er populære løsninger i forhold til at skærme mod solen om eftermiddagen, hvor der samles mest varme i drivhuset.

Opsamling af regnvand med de integrerede tagrender og afløb er en smart og billig løsning i forhold til at vande.

Hylder, plantebord og havemøbler er andre ting som folk ofte ønsker i drivhuset.