HORTUS DRIVHUS

Hvis du vil dyrke grøntsager, krydderurter eller andre planter der kræver optimale betingelser, så er et drivhus det perfekte valg. Du kan finde store orangerier som små drivhuse til altan, terrasse eller indendørs. Udvalget dækker også bredt i priser fra de mere eksklusive Juliana drivhuse til billige drivhuse i plast.

En billig løs er Hortus drivhuse i plast. Du kan købe forskellige små bed løsninger som du kan købe de større modeller med en højde på omkring 195 cm. Og plastik drivhuse der er nemme at samle og pakke ned igen.

Hortus vægdrivhus 215 x 200 x 100

Plastik drivhus til placering op ad mur. Godt rummelig drivhus hvor planter kan gro i vejret.

Enkelt drivhus med 2 lynlåsdøre og luftudtag i hver ende af det kraftige plast overtræk. Plastik er let materiale, og derfor skal du forankre og fastgøre drivhuset.

Hortus XL drivhus

Stor plastik drivhus i klassisk design, dog med pvc plastik overtræk. XL modellen måler 143 x 143 cm med en højde på 195 cm. Nem og hurtig at samle, så du kan komme i gang med planterne. Der er 8 hylder der sidder i siderne af drivhuset. Stel og hylder er fremstillet i metal med samlestykker i plastik.

Hortus høj bed-drivhus

Hortus laver forskellige størrelser indenfor bed drivhus typen. Det høje bed drivhus der måler 87 x 47 cm. og  110/130 cm. i højden er en populær model. Drivhuset passer til kapilærkasse skjuler på 90 x 50 cm.

Hortus XL drivhus

Stor plastik drivhus næsten designet som halv størrelse af et klassisk design. XL modellen måler 143 x 73 cm med en højde på 195 cm. Der er 2 lynlåse til at rulle døren op. Drivhuset indeholder 4 metalhylder der sidder i siderne. Ramme er i lakeret metal og plastik.

Mini drivhus med bund

Mini drivhus der måler 130 x 65 cm med en højde på 85 cm. til at placerer i bed, terrasse eller måske altan. Mini drivhuset er med bund, så du kan dyrke uden brug af kapilærkasse. Vinduerne er nemme at rulle op og fastgøre.

køb et godt billigt drivhus til haven

Hvem er Hortus?

Hortus har fået sit navn fra den latinske betydning; Have. Hortus er produkter designet til den lille og store have eller terrasse. Produkterne er kendt for deres praktiske design, funktionalitet og miljøvenlig produktion.

Produktsortimentet er fremstillet i materialer som træ, komposit, metal og glas. Hortus produkter dækker bredt i både små som store ting. Her finder du krukker, potteskjulere, solcellelamper, læhegn, højbede, væksttunneller, plantebeskyttelse, bordbænkesæt som de populære, miljøvenlige terrassevarmere.

Helt ligesom med drivhuse, hegn så kan hortus terrassevarmere også købes som fritstående, til væg, loft eller borde.

Hortus fremstiller også et bredt udvalg af rummelige kaninbure, hønsegårde eller hundehuse.

Hvorfor købe Hortus plastik drivhuse?

Du skal købe drivhuse i plastik, fordi de er billige og nemme at komme i gang med. Et traditionel drivhus i aluminium og glas er dejligt. Men det tager en del tid at samle, hvor plastikdrivhuset kan klares på 10 minutter.

Ulempen er materialet. Plastik og ramme vejer ikke rigtig noget. Derfor skal du fastgøre og forankre drivhuset i forhold til blæsten. Og de større modeller der måler 150 – 200 cm i højden bør placeres hvor der ikke er vind.

Den store fordel er selvfølgelig prisen. Du kan købe plastik drivhuse fra ca. 200 kr. i forhold priser på 4.000 – 70.000 kr. for træ eller aluminium drivhuse.