HALLS DRIVHUS

Hvis du elsker tanken om at dyrke krydderurter, tomater, chili eller andre eksotiske planter, skal du bruge et drivhus. Og udvalget af drivhuse dækker ret bredt indenfor typer, størrelser, mærker og priser.

Engelske Halls drivhuse produceret af Juliana, er kvalitet i forskellige serier til prisvenlige priser og mere eksklusive modeller. Kvalitet, prisen og Halls tager udgangspunkt i den klassiske engelske drivhus tradition, hvilket har gjort mærket populær blandt havejere.

Halls Atrium 9 m2 drivhuset er nok det mest populære / bedste drivhus fra Halls til private. Atrium er 6 kantet og designet som orangeri eller havepavillon, hvor du ikke bare kan dyrke planter, men opholde jer til afslapning, meditation eller måske som atelier. Som begynderdrivhus til dyrkning af planter er Popular serien det perfekte valg.

Find de forskellige modeller hos Davidsenshop

Hvem er Halls

Engelske Halls var de første til at producerer drivhuse i aluminium til private. Halls startede med at producerer drivhuse helt tilbage i 1936.

Halls havde og har udgangspunkt i den klassiske engelske havetradition, kvalitet og brugervenlighed. Aluminium drivhusene kan samles på en weekend, så du hurtigt kan komme i gang med at indrette, plante og nyde livet i haven.

Hvem producerer Halls drivhuse?

Halls er et populært mærke der blev opkøbt af danske Juliana Drivhuse A/S med hovedkontor i Odense på Fyn. Juliana der er førende på det europæiske marked, står bag både Juliana, Halls og Gabriel Ash drivhuse.

find det rigtige glas til dit drivhus

Halls serier

Halls ligesom Juliana og andre, har forskellige serier i forhold til type, størrelser og brug. Royal og Altan drivhuse er til det mindre brug og plads. Halls Popular er perfekt som begynderhus, mens Universal og Magnum er større og mere rummelige modeller.

Halls dækker over disse modeller:

  • Popular: Det bedst sælgende drivhus i fritstående, klassisk drivhus og størrelser, der er velegnet både til de mindre og større haver efter behag. Modellen er med tagvindue til ventilation og letløbende skydedøre til nem adgang med f.eks. redskaber.
  • Universal: Fritstående drivhus der kan kaldes storebror til Popular modellen. Du kan købe Halls Universal drivhus i 8,3 og 9,9 m2 størrelser. Der er to tagvinduer, letløbende skydedøre og en god højde på 2,3 meter.
  • Qube: Qube serien er samme type som popular og Universal, dog i en højere kvalitet. Aluminiumprofiler er i lakeret sort. Materialet giver næsten et svævende glashus der tager sig naturligt ind i haven. En holdbar model med unikke boksprofiler der er skabt til at modstå det hårde danske vejr. Der kan tilkøbes tilbehør som regnvandsbeholder til de integrerede nedløbsrør, rullegardiner og andet til at give optimal betingelser for afgrøderne.
  • Qube+: Qube+ er samme tidløse design som Qubee og eneste forskel er størrelser. Qube+ kan købes i 3 forskellige størrelser.
  • Magnum: Allround der dækker over fritstående drivhuse i en højere kvalitet og størrelser. Samme tidløse udtryk med sort lakeret profiler som ved Qube modellen. Magnum drivhuset har dobbelte skydedøre, så du nemt kan komme ind og ud med f.eks. en trillebør.
  • Atrium: Kan bruges som drivhus, orangeri eller som idyllisk havepavillon. Atrium er et populær valg til brug som orangeri i både engelske og danske haver. Med en bredde på 3,75 meter og højde på 2,87 meter får du god plads til bevægelse og højt til loftet. Atrium har 3 mm. hærdet glas i hele baner og tre vinduer til ventilation.
  • Garden Room: Det store, traditionelle drivhus der kan bruges både til at dyrke eksotiske blomster, planter og skabe et dejligt uderum til atelier, afslapning med kaffe og en bog eller hyggerum til familien. Drivhuset har lækre detaljer med tagvinduer, vandopsamlende hjørner, hærdet glas, anti-kapilære glasclips og andet.
  • Royal: Halls vægdrivhus til muren der kan købes med fire eller seks fag i længden. Halls Royal vægdrivhuset har dobbelte skydedøre i siden. Et drivhus til væggen bruger pladsen bedst muligt. Med pris på 3-4000 kr. for Royal afhængig af størrelsen, kan du få et billigt drivhus i god kvalitet der kan passes ind i mindre haver.
  • Altan: Halls Altan kan købes i to små størrelser der kan passe ind på en altan eller terrasse. Kan bruges som vægdrivhus til udnyttelse af varme fra husmuren.

Hvilket drivhus skal du vælge?

Skal du bruge drivhuset til at være selvforsynende med tomater, agurker, krydderurter og andet? Eller overvejer du/i at bruge drivhuset til udendørs opholdssted hvor der kan slappes af alene og med andre?

Størrelsen af din have, placering og behov har indflydelse på type og størrelse af drivhus. Hvis du vil dyrke afgrøder i en lille have, kan vægdrivhuset være den rigtige løsning. Til den større have kan et orangeri være en mulighed for at skabe en idyllisk oase, hvor du kan forlænge sommeren i haven.

Det klassisk drivhus kan købes i størrelser fra 3,8 m2 og op til den store model med arealstørrelse på 9,2 m2. I det større modeller kan du få plads til havemøbler, så du både dyrke planter og have opholdsrum.

Vægdrivhuset er perfekt til at dyrker grøntsager, planter og blomster, helt ligesom i det klassiske drivhus. Pladsbesparende løsning hvis du har en mur med sol til planterne. De helt store løsninger har plads til et cafebord og stole til ophold.

Orangeri / pavillon med sin 6 eller 8 kantet form giver dig god plads til bevægelse og højt til loftet. Den dyre løsning der både skaber et lækkert opholdsrum og samtidig mulighed for at dyrke eksotiske planter, grøntsager og blomster.

Dit budget har logisk nok også indflydelse på køb, hvor Halls drivhuse i aluminium er et prisvenligt mærke i en god kvalitet.